Hyperion Förvaltning AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Hyperion Förvaltning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Hyperion Förvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Hyperion Förvaltning AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556537-3296.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-6711940 alternativt besöka eller skicka post till Hyperion Förvaltning AB på följande adress Bronsyxeg. 11, 213 75, Malmö.

Hyperion Förvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Hyperion Förvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Liepe, Nils Håkan Arvid som är född 1967 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka och sälja drycker och livsmedel och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva konsultativ verksamhet med inriktning på livsmedel och dryckesvaror. Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt bedriva förvaltning och handel med värdepapper.