Global PhonNet Management Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva managementconsulting och produktutveckling inom telekommunikation och rederiverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Global PhonNet Management Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Global PhonNet Management Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1996-12-20 så skapades Global PhonNet Management Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556536-2893 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Global PhonNet Management Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Global PhonNet Management Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-139940 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holm, Bengt-Åke -Rydell, Ann-Charlotte Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Global PhonNet Management Aktiebolag är Holm, Bengt-Åke som är född 1944 och har titeln VD, Holm, Bengt-Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydell, Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Meijer, Lars Henrik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Karlsson, Tommy Folke Roger som är född 1952 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.