Media City i Skåne AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Media City i Skåne AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Media City i Skåne AB är ett av dem. Statusen för Media City i Skåne AB är att Bolaget är aktivt.

Media City i Skåne AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-11-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Media City i Skåne AB ska trivas.

Media City i Skåne AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva partihandel och import export av tobak, konfektyr och livsmedel (speciellt energidrycker) samt idka därmed föenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Media City i Skåne AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Media City i Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Media City i Skåne AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-129111.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten -Shiravand, Behnam.

De som är på något sätt har med Media City i Skåne AB är Shiravand, Behnam som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Faraji, Bita som är född 1974 och har titeln VD, Rouhi, Peyman som är född 1965 och har titeln Extern vice VD, Faraji, Bita som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Shiravand, Mohammad som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Rouhi, Nazdaneh som är född 1979 och har titeln SuppleantAhlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Media City i Skåne AB har 556536-1630 som sitt organisationsnummer.