T.A.C. Thrombosis and Coagulation Consulting AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns T.A.C. Thrombosis and Coagulation Consulting AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. T.A.C. Thrombosis and Coagulation Consulting AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

T.A.C. Thrombosis and Coagulation Consulting AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556535-7398.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till T.A.C. Thrombosis and Coagulation Consulting AB på följande adress Östanv. 12, 217 74, Malmö.

T.A.C. Thrombosis and Coagulation Consulting AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I T.A.C. Thrombosis and Coagulation Consulting AB så sitter följande personer i styrelsen: , Dahlbäck, Karin Sally som är född 1947 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultationer inom medicinsk verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.