UNIHAK AB

Skåne län

Information

UNIHAK AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där UNIHAK AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. UNIHAK AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket UNIHAK AB har haft sedan 1997-01-01. UNIHAK AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till UNIHAK AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Abrahams Gränd 8, 295 35, Bromölla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-127325.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är UNIHAK AB Privat, ej börsnoterat.

UNIHAK AB har idag 556535-6267 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för UNIHAK AB

Bolaget skall bedriva handel, import och export av utrustningar till bygg- och anläggningar, varvs- och petrokemisk industri, konsultverksamhet inom ovanstående samt därmed förenlig verksamhet.

I UNIHAK AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ulrich, Tommy som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Ulrich, Tommy som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Paulsen, Finn Rettig som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pedersen, Torsten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kolbrand, Siv Eivor som är född 1954 och har titeln Delgivningsbar person, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln RevisorSvensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .