Daimler Försäljnings AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Daimler Försäljnings AB. Det finns flera bolag som liknar Daimler Försäljnings AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Daimler Försäljnings AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1996-10-31 så har Daimler Försäljnings AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Daimler Försäljnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Daimler Försäljnings AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bronsyxeg. 14, 213 75, Malmö. Vi ni istället prata med Daimler Försäljnings AB så kan ni göra det på 040-6717000.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att inköpa, marknadsföra, hyra ut, försälja och reparera motorfordon, reservdelar, utrustning och tillbehör därtill, direkt och indirekt, att äga och förvalta fast egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Olsson, Olof Torbjörn som är född 1959 och har titeln Extern VD, Himmelmann, Jörg som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bennborn, Christine Norbom som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Schmidt, Bernt Viktor som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ullmann, Klaus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln RevisorMelzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Daimler Försäljnings AB har 556535-3041 som sitt organisationsnummer.