Öresundshälsan Företagshälsovård AB

Skåne län

Information

Öresundshälsan Företagshälsovård AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Öresundshälsan Företagshälsovård AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Öresundshälsan Företagshälsovård AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Öresundshälsan Företagshälsovård AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1996-09-30. Men sedan 1997-01-01 så har Öresundshälsan Företagshälsovård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Derbyv. 6 E, 212 35, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Öresundshälsan Företagshälsovård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-491610.

Malmö arbetar för att bolag som Öresundshälsan Företagshälsovård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Öresundshälsan Företagshälsovård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva företagshälsovård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Öresundshälsan Företagshälsovård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Öresundshälsan Företagshälsovård AB och det är följande personer, Wallin, Ingegerd som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Tomas Vincent som är född 1977 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Öresundshälsan Företagshälsovård AB är 556534-6763.