INTRAPHONE AB

Skåne län

Information

INTRAPHONE AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som INTRAPHONE AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

INTRAPHONE AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-03-15.

INTRAPHONE AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1996-10-17. Men sedan 2001-12-24 så har INTRAPHONE AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gustav Adolfs Torg 47, 211 39, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på INTRAPHONE AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-8292525.

Malmö arbetar för att bolag som INTRAPHONE AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för INTRAPHONE AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillhandahållande av tjänster för stöd, rapportering, kommunikation, dokumentation och planering för organisationer, företag, instutioner och mobila personalkategorier genom det allmänna telenätet och internet, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för INTRAPHONE AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bijleveld, Martin Paul.

Det finns idag lite personer som är kopplade till INTRAPHONE AB och det är följande personer, Bijleveld, Martin Paul som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Bijleveld, Martin Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nieuwenhuijs, Jacobus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Willemsen, Theodorus Jacobus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jacobsson, Hans Johan Fredrik som är född 1977 och har titeln Delgivningsbar person, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor.Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för INTRAPHONE AB är 556534-5633.