SYSteam Malmö AB

Skåne län

Information

556534-2812 är organisationsnummer för bolaget SYSteam Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SYSteam Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som SYSteam Malmö AB finns i.

SYSteam Malmö AB har varit registrerat sedan 1996-11-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SYSteam Malmö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

SYSteam Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SYSteam Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekblad, Sten Niklas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med SYSteam Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6307800 eller genom brev på följande adress:
Murmansg. 126, 212 25, Malmö

Föremålet för bolagets verksamhet är att i kombination av kunskap och erfarenhet i teknik och affärs- och verksamhetsförbättring göra IT till en lönsam investering, samt försäljning, installationer, drift, support, och projektledning avseende maskin- och programvaror, verksamhetsutveckling samt handel och förvaltning med fast egendom och värdepapper och därmed förenig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SYSteam Malmö AB och det är Ekblad, Sten Niklas som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Boll, Per Måns som är född 1975 och har titeln VD, Boll, Per Måns som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Daniel Verner Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Bernt Arne Christian som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorFalck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor,