Tandläkare Lars Forslund Aktiebolag

Skåne län

Information

556534-2374 är organisationsnummer för företaget Tandläkare Lars Forslund Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkare Lars Forslund Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Tandläkare Lars Forslund Aktiebolag finns i.

Tandläkare Lars Forslund Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-09-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkare Lars Forslund Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tandläkare Lars Forslund Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandläkare Lars Forslund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Lars Forslund Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6119554 eller genom brev på följande adress:
Spång. 1 A, 211 44, Malmö

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkare Lars Forslund Aktiebolag och det är Forslund, Lars Sven Allan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Suzanne Charlotte som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bogren, John Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,