Sfinxen Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Sfinxen Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sfinxen Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sfinxen Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sfinxen Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-10-04. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sfinxen Fastighets Aktiebolag ska trivas.

Sfinxen Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sfinxen Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Sfinxen Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Sfinxen Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-210160.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sfinxen Fastighets Aktiebolag är Söderberg, Jan Erik Ragnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Per Valter som är född 1968 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sfinxen Fastighets Aktiebolag har 556534-2358 som sitt organisationsnummer.