Andbel AB

Skåne län

Information

Andbel AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Andbel AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Andbel AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-04-07.

Andbel AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1996-09-11. Men sedan 2005-04-07 så har Andbel AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Backav. 23, 214 32, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Andbel AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-80100.

Malmö arbetar för att verksamheter som Andbel AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Andbel AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med sport och fritids kläder, skor och fritidsartiklar samt idka annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också driva handel med reklamprodukter inom sport och fritid samt idrottskadeförbyggande och kroppsvårdande produkter.

Firmatecknare för Andbel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Andbel AB och det är följande personer, Grüner, Bela som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Grüner, Diana som är född 1979 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Andbel AB är 556533-9446.