S.B.T. Marine AB

Skåne län

Information

S.B.T. Marine AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som S.B.T. Marine AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

S.B.T. Marine AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1996-09-09.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på S.B.T. Marine AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-108695.

Malmö arbetar för att bolag som S.B.T. Marine AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för S.B.T. Marine AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva administrativ och teknisk service till fartyg, partihandel med fisk samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för S.B.T. Marine AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till S.B.T. Marine AB och det är följande personer, Olsson, Lars Inge Gustav som är född 1950 och har titeln Likvidator, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för S.B.T. Marine AB är 556533-7556.