Sousafon AB

Skåne län

Information

556533-6368 är organisationsnummer för verksamheten Sousafon AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sousafon AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Sousafon AB finns i.

Sousafon AB har varit registrerat sedan 1996-09-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sousafon AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-28.

Sousafon AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sousafon AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bartosch, Patrik Stefan -Bolanowska, Hanna -Carlsson, Carl Maurits -Sunding, Per Gunnar

Vill ni komma i kontakt med Sousafon AB så kan ni göra det på telefon genom 040-87088 eller genom brev på följande adress:
Sofielundsv. 57, 214 34, Malmö

Bolaget skall bedriva konstnärlig verksamhet samt förvaltning av medel.

Det finns olika personer som har en koppling med Sousafon AB och det är Carlsson, Carl Maurits som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bartosch, Patrik Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolanowska, Hanna som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sunding, Per Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor