Anpassa Hjälpmedel Sverige AB

Skåne län

Information

Anpassa Hjälpmedel Sverige AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Anpassa Hjälpmedel Sverige AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anpassa Hjälpmedel Sverige AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Anpassa Hjälpmedel Sverige AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1996-08-13. Men sedan 1996-01-01 så har Anpassa Hjälpmedel Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till LANTMANNAGATAN 41, 214 48, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anpassa Hjälpmedel Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-533700.

Malmö arbetar för att bolag som Anpassa Hjälpmedel Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anpassa Hjälpmedel Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av hjälpmedels- produkter för personer med funktionshinder och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anpassa Hjälpmedel Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anpassa Hjälpmedel Sverige AB och det är följande personer, Ekenborn, Jonas Vilhelm som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekenborn, Maj Ann-Margreth som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson Eneberg, Åsa Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anpassa Hjälpmedel Sverige AB är 556533-4223.