Patrik Holgersson Restaurang Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang och catering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Patrik Holgersson Restaurang Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Patrik Holgersson Restaurang Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1996-08-23 så skapades Patrik Holgersson Restaurang Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Patrik Holgersson Restaurang Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Patrik Holgersson Restaurang Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556533-2938 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Patrik Holgersson Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Patrik Holgersson Restaurang Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-65242 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Patrik Holgersson Restaurang Aktiebolag är Holgersson, Johan Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Karin Birgitta Elisabet som är född 1939 och har titeln Suppleant, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .