Tre X Larsson Auto-Service AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Tre X Larsson Auto-Service AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Tre X Larsson Auto-Service AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Tre X Larsson Auto-Service AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556532-8167.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-219800 alternativt besöka eller skicka post till Tre X Larsson Auto-Service AB på följande adress Amilonsv. 8, 213 76, Malmö.

Tre X Larsson Auto-Service AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Tre X Larsson Auto-Service AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Rodian, Allan Keld som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Rodian, Jörgen Carsten som är född 1966 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bilverkstad, handel med bilar och reservdelar, uthyrning av bilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.