EB Bild & Personal AB

Skåne län

Information

556531-1817 är organisationsnummer för verksamheten EB Bild & Personal AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EB Bild & Personal AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som EB Bild & Personal AB finns i.

EB Bild & Personal AB har varit registrerat sedan 1996-04-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EB Bild & Personal AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

EB Bild & Personal AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EB Bild & Personal AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med EB Bild & Personal AB så kan ni göra det på telefon genom 040-79661 eller genom brev på följande adress:
Bergsg. 9, 211 54, Malmö

Bolaget skall bedriva bildproduktion, bild- och kameraförmedling samt konsultativ verksamhet inom organisation-, personal- och kvalitetsutveckling samt bedriva därmed förenlig verk- samhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EB Bild & Personal AB och det är Ekstrand, Lennart Thorsten som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lovén, Björn Axel Fredrik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln Revisor, Abakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor,