Tidymaker Sales AB

Skåne län

Information

Tidymaker Sales AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Tidymaker Sales AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tidymaker Sales AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Tidymaker Sales AB har haft sedan 1996-01-01. Tidymaker Sales AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Tidymaker Sales AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bronsyxeg. 8, 213 75, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-942120.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tidymaker Sales AB Privat, ej börsnoterat.

Tidymaker Sales AB har idag 556530-8276 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Tidymaker Sales AB

Bolaget ska bedriva verksamhet i form av produkttillverkning, tillverkning och försäljning av produkter för hem och hushåll, värdepappersförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Tidymaker Sales AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Nils Börje Sigvard som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingrid Margareta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .