Ulmius Marketing AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom reklam och marknadsföring.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ulmius Marketing AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Ulmius Marketing AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1996-03-26 så skapades Ulmius Marketing AB och verksamheten är har F-skattsedel Ulmius Marketing AB har haft det sedan 1996-01-01.

Ulmius Marketing AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556530-3608 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Ulmius Marketing AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ulmius Marketing AB så går det att nå dem via telefon på 070-8925571 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ulmius Marketing AB är Ulmius, Elsa Gun-Britt som är född 1950 och har titeln VD, Ulmius, Elsa Gun-Britt som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Walle, Inger Marianne som är född 1950 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .