Napagoy Consulting AB

Skåne län

Information

556528-8486 är organisationsnummer för bolaget Napagoy Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Napagoy Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Napagoy Consulting AB finns i.

Napagoy Consulting AB har varit registrerat sedan 1996-04-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Napagoy Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-27.

Napagoy Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Napagoy Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Napagoy Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 0701-467866 eller genom brev på följande adress:
¤GRÅBRÖDERSGATAN ¤7 ¤, 231 63, Trelleborg¤trelleborg

Bolaget skall bedriva bygg och entreprenadverksamhet och konsulting inom affärsutveckling samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Napagoy Consulting AB och det är Olsson, Tommy Olov som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Gitte Bettina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,