Bauhaus AB

Skåne län

Information

Bauhaus AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Bauhaus AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bauhaus AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Bauhaus AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bauhaus AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Enköpingsv. 41, 177 38, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bauhaus AB Privat, ej börsnoterat.

Bauhaus AB har idag 556528-4634 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Litland, Kenneth i förening med två av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Bauhaus AB

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom byggnads- och boendesektorn, förmedla och förvalta franchiserättigheter, licensrättigheter och know-how, äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bauhaus AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Litland, Kenneth som är född 1970 och har titeln Extern VD, Kummetz, Manfred Georg som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Baus, Bernd Georg Burkhard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Engström, Lars Eric Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Anders Einar som är född 1942 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.