PAMIBOMA Promotion AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av textilier och reklamprodukter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PAMIBOMA Promotion AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är PAMIBOMA Promotion AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1996-07-19 så skapades PAMIBOMA Promotion AB och verksamheten är har F-skattsedel PAMIBOMA Promotion AB har haft det sedan 2006-06-22.

PAMIBOMA Promotion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

556528-0558 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är PAMIBOMA Promotion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med PAMIBOMA Promotion AB så går det att nå dem via telefon på 040-6789490 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom PAMIBOMA Promotion AB är Borgelin, Paul Mikael som är född 1956 och har titeln VD, Borgelin, Paul Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bo Arne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arrhenius, Max Gustaf Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellman, Lars Peter Michael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellman, Åsa Kristina som är född 1961 och har titeln SuppleantLeifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisor, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.