Förenade Fastigheter i Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Förenade Fastigheter i Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Förenade Fastigheter i Sverige AB är ett av dem. Statusen för Förenade Fastigheter i Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Förenade Fastigheter i Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-01-04. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Förenade Fastigheter i Sverige AB ska trivas.

Förenade Fastigheter i Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ägande och förvaltning av fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förenade Fastigheter i Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02.

Idag är Förenade Fastigheter i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Förenade Fastigheter i Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6018100.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Förenade Fastigheter i Sverige AB är Krogh, Peer Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Henriksson, Christer Wilhelm som är född 1952 och har titeln Suppleant, Brynje, Hans Anders Mikael som är född 1958 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Förenade Fastigheter i Sverige AB har 556527-8669 som sitt organisationsnummer.