Åke Ralman Invest AB

Skåne län

Information

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva byggnads- och därmed likartad entreprenadrörelse, fastighetsförvaltning samt handel med fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åke Ralman Invest AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Åke Ralman Invest AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1995-11-28 så skapades Åke Ralman Invest AB och företaget är har F-skattsedel Åke Ralman Invest AB har haft det sedan 2007-05-31.

Åke Ralman Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-17

556527-4908 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Åke Ralman Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Åke Ralman Invest AB så går det att nå dem via telefon på 040-987850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Brekell, Helge Sören -Ralman, Christel Maria -Ralman, Malin Cecilia -Ralman, Max Jörgen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åke Ralman Invest AB är Ralman, Max Jörgen som är född 1965 och har titeln VD, Ralman, Max Jörgen som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Brekell, Helge Sören som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ralman, Christel Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ralman, Malin Cecilia som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorPersson, Staffan som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .