Profil Tryckeriet i Malmö AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Profil Tryckeriet i Malmö AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Profil Tryckeriet i Malmö AB är ett av dem. Statusen för Profil Tryckeriet i Malmö AB är att Bolaget är aktivt.

Profil Tryckeriet i Malmö AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-11-07. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Profil Tryckeriet i Malmö AB ska trivas.

Profil Tryckeriet i Malmö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet samt utföra konsultationer och utbildning inom nämnda verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Profil Tryckeriet i Malmö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Profil Tryckeriet i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Profil Tryckeriet i Malmö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6643150.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Profil Tryckeriet i Malmö AB är Nilsson, Mats Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Sten Jörgen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Per Roland Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederwald, Per Jörgen som är född 1962 och har titeln Suppleant, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Profil Tryckeriet i Malmö AB har 556526-9643 som sitt organisationsnummer.