Autonet Aktiebolag

Skåne län

Information

Autonet Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Autonet Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Autonet Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Autonet Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-11-07. Men sedan 1996-01-01 så har Autonet Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kärleksg. 2 A, 211 45, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Autonet Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-354878.

Malmö arbetar för att verksamheter som Autonet Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Autonet Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall tillhandahålla information om ekonomi och bilar på datamedia samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Autonet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Autonet Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Hans Inge Ronny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Mikkelsen, Britta Juncker som är född 1947 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Autonet Aktiebolag är 556526-8140.