Lillasyster Aktiebolag

Skåne län

Information

Lillasyster Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Lillasyster Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lillasyster Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Lillasyster Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-10-04. Men sedan 1995-01-01 så har Lillasyster Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skeppsbron 2, 211 20, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lillasyster Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-306202.

Malmö arbetar för att bolag som Lillasyster Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lillasyster Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lillasyster Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av -Pieplow, Jens Andreas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lillasyster Aktiebolag och det är följande personer, Pieplow, Jens Andreas som är född 1972 och har titeln VD, Pieplow, Jens Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Cronholm, Björn Jörgen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosenqvist, Lars Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Annika Helen som är född 1969 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lillasyster Aktiebolag är 556526-2804.