Here We Go Sport in Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall arrangera idrottsresor, sälja sportartiklar samt arrangera fotbollsturneringar under namnet "Svenska Företags Fotbollscup", samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Here We Go Sport in Sweden Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Here We Go Sport in Sweden Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1995-10-20 så skapades Here We Go Sport in Sweden Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Here We Go Sport in Sweden Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Here We Go Sport in Sweden Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556526-2721 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Here We Go Sport in Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Here We Go Sport in Sweden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-456350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Here We Go Sport in Sweden Aktiebolag är Fluin, Alan Richard som är född 1971 och har titeln VD, Fluin, Alan Richard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Kadestål, Bo Lennart som är född 1942 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .