Gerresheimer Plastic Packaging Aktiebolag

Skåne län

Information

Gerresheimer Plastic Packaging Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Gerresheimer Plastic Packaging Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pedersen, Niels Düring som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Russell, Charlotte som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Persson, Sven Thorvald som är född 1951 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Sollerhed Fahlén, Gerd Ingrid som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln HuvudansvarigrevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gerresheimer Plastic Packaging Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gerresheimer Plastic Packaging Aktiebolag på telefon 035-390600.

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning direkt eller via dotterbolag av produkter inom förpackningsbranschen ävensom annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gerresheimer Plastic Packaging Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gerresheimer Plastic Packaging Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gerresheimer Plastic Packaging Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Gerresheimer Plastic Packaging Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gerresheimer Plastic Packaging Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gerresheimer Plastic Packaging Aktiebolag har 556526-1350 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.