Svenska Försäkring & Finans i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förmedla och tillhandahålla tjänster, konsultation och rådgivning avseende försäkring och finansiella tjänster dock inte sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om kreditmarknadsbolag, risk management, förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Försäkring & Finans i Malmö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Svenska Försäkring & Finans i Malmö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1995-09-18 så skapades Svenska Försäkring & Finans i Malmö AB och bolaget är har F-skattsedel Svenska Försäkring & Finans i Malmö AB har haft det sedan 1995-01-01.

556525-8810 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Svenska Försäkring & Finans i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Försäkring & Finans i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 040-359509 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Försäkring & Finans i Malmö AB är Hansen, Hans Tommy som är född 1961 och har titeln VD, Hansen, Hans Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Röhr Hansen, Cecilia Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .