Bejula Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Bejula Transport Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Bejula Transport Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bejula Transport Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-03-27 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1995-07-31 så har Bejula Transport Aktiebolag varit registrerat och sedan 2000-03-27 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bejula Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Bejula Transport Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tyelsev. 11 B, 218 71, Tygelsjö. Vi ni istället prata med Bejula Transport Aktiebolag så kan ni göra det på 040-469450.

Aktiebolagets verksamhet skall vara att bedriva transportverksamhet, uthyrning av transportfordon, handel med värdepapper dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller i lag om finansieringsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Prytz, Ulla Karin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Prytz, Bengt Göran Bertil som är född 1942 och har titeln Suppleant, Englund, Karl Gustav Alexander som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Bejula Transport Aktiebolag har 556525-1328 som sitt organisationsnummer.