Monbijou AB

Skåne län

Information

556524-8001 är organisationsnummer för företaget Monbijou AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Monbijou AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Monbijou AB finns i.

Monbijou AB har varit registrerat sedan 1995-07-31 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Monbijou AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Monbijou AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Monbijou AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Monbijou AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6416653 eller genom brev på följande adress:
Gamla g. 8, 216 12, Limhamn

Bolaget skall bedriva detaljhandel med heminredning, presentartiklar och husgeråd samt IT-konsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Monbijou AB och det är Jeppsson, Ulla Katarina som är född 1962 och har titeln VD, Jeppsson, Ulla Katarina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Sven Jörgen som är född 1959 och har titeln Suppleant, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,