Excellent cuisine la impétueuse personnes santé exaltante AB

Skåne län

Information

556524-7375 är organisationsnummer för företaget Excellent cuisine la impétueuse personnes santé exaltante AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Excellent cuisine la impétueuse personnes santé exaltante AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Excellent cuisine la impétueuse personnes santé exaltante AB finns i.

Excellent cuisine la impétueuse personnes santé exaltante AB har varit registrerat sedan 1995-07-31 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Excellent cuisine la impétueuse personnes santé exaltante AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Excellent cuisine la impétueuse personnes santé exaltante AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Excellent cuisine la impétueuse personnes santé exaltante AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Excellent cuisine la impétueuse personnes santé exaltante AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Excellent cuisine la impétueuse personnes santé exaltante AB och det är Rosqvist, Yngve Niclas som är född 1966 och har titeln VD, Rosqvist, Yngve Niclas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Norbäck, Gunnar Allan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor,