Ardisia Blommor AB

Skåne län

Information

556524-7300 är organisationsnummer för företaget Ardisia Blommor AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ardisia Blommor AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Ardisia Blommor AB finns i.

Ardisia Blommor AB har varit registrerat sedan 1995-07-31 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ardisia Blommor AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-20.

Ardisia Blommor AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ardisia Blommor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ardisia Blommor AB så kan ni göra det på telefon genom 040-969098 eller genom brev på följande adress:
Per Albin Hanssons v. 40, 214 32, Malmö

Bolaget skall bedriva detaljhandel med blommor, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ardisia Blommor AB och det är Leo, Rose-Marie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Leo, Bert Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisor, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,