IVL Förvaltning AB

Skåne län

Information

IVL Förvaltning AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som IVL Förvaltning AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

IVL Förvaltning AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-12-14.

IVL Förvaltning AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-07-27. Men sedan 2000-12-14 så har IVL Förvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Singelg. 6 B, 212 28, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IVL Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6802640.

Malmö arbetar för att företag som IVL Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för IVL Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för IVL Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IVL Förvaltning AB och det är följande personer, Olsson, Nils Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ingrid Ulla-Kerstin som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för IVL Förvaltning AB är 556524-0115.