Rikard Lehmann AB

Skåne län

Information

Rikard Lehmann AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Rikard Lehmann AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rikard Lehmann AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Rikard Lehmann AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-07-25. Men sedan 1998-01-01 så har Rikard Lehmann AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till St. Nyg. 40, 211 37, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rikard Lehmann AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-160702.

Malmö arbetar för att verksamheter som Rikard Lehmann AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rikard Lehmann AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolagets verksamhet ska vara att inom reklambranschen bedriva reklam- och informationsverksamhet, event och inom förlagsbranschen bedriva författar- och förlagsverksamhet. Handel med värdepapper samt äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rikard Lehmann AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rikard Lehmann AB och det är följande personer, Lehmann, Paul Rikard som är född 1954 och har titeln VD, Lehmann, Paul Rikard som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lehmann, Kenth Roland som är född 1947 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Revisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rikard Lehmann AB är 556522-9282.