Malmö Skivhandel AB

Skåne län

Information

Malmö Skivhandel AB är ett bolag som finns i Malmö. I Malmö Skivhandel AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bjernick, Johan Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henriksson, Tord Urban som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Bengt Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Lars Allan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Malmö Skivhandel AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Malmö Skivhandel AB på telefon 073-3229305.

Bolaget skall idka handel med musik- och mediaprodukter, företrädesvis CD-skivor samt därtill hörande tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Malmö Skivhandel AB av bolagstypen Aktiebolag.

Malmö Skivhandel AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Malmö Skivhandel AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Malmö Skivhandel AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malmö Skivhandel AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Malmö Skivhandel AB har 556521-5802 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.