Europa Hus Svenska AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Europa Hus Svenska AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Europa Hus Svenska AB är ett av dem. Statusen för Europa Hus Svenska AB är att Bolaget är aktivt.

Europa Hus Svenska AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Europa Hus Svenska AB ska trivas.

Europa Hus Svenska AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bygga och sälja monteringsfärdiga hus, utföra renoveringar och tillbyggnader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Europa Hus Svenska AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Europa Hus Svenska AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Europa Hus Svenska AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-89050.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Europa Hus Svenska AB är Persson, Jan Peter Henfrid som är född 1955 och har titeln VD, Persson, Jan Peter Henfrid som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Anna Lena Breinholtz som är född 1963 och har titeln Suppleant, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Europa Hus Svenska AB har 556521-4961 som sitt organisationsnummer.