Advokatfirman Cléo International AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Advokatfirman Cléo International AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Advokatfirman Cléo International AB är ett av dem. Statusen för Advokatfirman Cléo International AB är att Bolaget är aktivt.

Advokatfirman Cléo International AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Advokatfirman Cléo International AB ska trivas.

Advokatfirman Cléo International AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-09. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Advokatfirman Cléo International AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-22.

Idag är Advokatfirman Cléo International AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Advokatfirman Cléo International AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6113060.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Advokatfirman Cléo International AB är Wåhlin, Carita Lillemor som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Schultz, Bror Åke Björn som är född 1949 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Maria Christina E som är född 1942 och har titeln Revisor, Christina Gabrielsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Advokatfirman Cléo International AB har 556521-4920 som sitt organisationsnummer.