Coach Company Europa AB

Skåne län

Information

556519-7737 är organisationsnummer för bolaget Coach Company Europa AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Coach Company Europa AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Coach Company Europa AB finns i.

Coach Company Europa AB har varit registrerat sedan 1995-07-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Coach Company Europa AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Coach Company Europa AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Coach Company Europa AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Coach Company Europa AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6614430 eller genom brev på följande adress:
Klågerupsv. 309, 212 38, Malmö

Bolaget skall bedriva coachning individuellt och i grupp, organisationsutveckling, samtalsterapi samt att bedriva utbildning och förlagsverksamhet inom coachning, terapi och hälsoutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Coach Company Europa AB och det är Hammarstedt, Jane Eva-Marie Susanne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Jan-Erik Allan som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES,