Advokatfirman Christian Zätterström AB

Skåne län

Information

Advokatfirman Christian Zätterström AB är ett bolag som finns i Malmö. I Advokatfirman Christian Zätterström AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zätterström, Christian som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömbäck, Maria Helena som är född 1975 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokatfirman Christian Zätterström AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokatfirman Christian Zätterström AB på telefon 040-263452.

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att bedriva advokatverksamhet.

Idag är Advokatfirman Christian Zätterström AB av bolagstypen Aktiebolag.

Advokatfirman Christian Zätterström AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Advokatfirman Christian Zätterström AB innehar ej F-skattsedel och Advokatfirman Christian Zätterström AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokatfirman Christian Zätterström AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokatfirman Christian Zätterström AB har 556519-7398 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.