Rosenlundsgatan i Malmö Byggservice AB

Skåne län

Information

Rosenlundsgatan i Malmö Byggservice AB är ett företag som finns i Malmö. I Rosenlundsgatan i Malmö Byggservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engdahl, Lars Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnegren, Conny Karl-Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Thuring, Per Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogelberg, Ingrid Ulrika som är född 1978 och har titeln Revisor, Eriksson, Göran Mikael som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Rosenlundsgatan i Malmö Byggservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rosenlundsgatan i Malmö Byggservice AB på telefon 040-191050.

Bolaget skall bedriva bygg- och fastighetsservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rosenlundsgatan i Malmö Byggservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rosenlundsgatan i Malmö Byggservice AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rosenlundsgatan i Malmö Byggservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Rosenlundsgatan i Malmö Byggservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rosenlundsgatan i Malmö Byggservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Rosenlundsgatan i Malmö Byggservice AB har 556519-7265 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.