Tau Property AB

Skåne län

Information

Tau Property AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Tau Property AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tau Property AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Tau Property AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-07-13. Men sedan 1995-01-01 så har Tau Property AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hanög. 5, 211 24, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tau Property AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-292310.

Malmö arbetar för att verksamheter som Tau Property AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tau Property AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter, produktion av produkter för värme och kyla ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tau Property AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tau Property AB och det är följande personer, Andersson, Björn Olle som är född 1962 och har titeln VD, Andersson, Björn Olle som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Cecilia Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tau Property AB är 556519-4049.