BehaGIN Läkartjänst AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns BehaGIN Läkartjänst AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. BehaGIN Läkartjänst AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

BehaGIN Läkartjänst AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556518-3992.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-263518 alternativt besöka eller skicka post till BehaGIN Läkartjänst AB på följande adress Köpenhamnsv. 103 B, 217 75, Malmö.

BehaGIN Läkartjänst AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I BehaGIN Läkartjänst AB så sitter följande personer i styrelsen: Nilsson, Berit Ingegerd som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Nilsson, Gert Ingmar Charles som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva - läkaruppgifter såsom preventiva åtgärder, utredning, diagnostik och behandling av patienter såväl enskilt som i grupp - läkemedelsprövningar - handel med läkemedel och hälsokostpreparat - utbildning och undervisning inom medicinska-, psykiatriska- och laboratoriediscipliner - telefonrådgivning - konsultationsverksamhet åt företagshälsovård, försäkringskassa, socialtjänst, arbetsförmedling, behandlingshem, företag och andra organisationer, - medicinsk laboratorieverksamhet - ljusbehandling - skrivarbete - förvalta lös och fast egendom samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.