Autlook AB

Skåne län

Information

Autlook AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Autlook AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Autlook AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Autlook AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-07-11. Men sedan 1996-01-01 så har Autlook AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ynglingag. 5 F, 217 74, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Autlook AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-913683.

Malmö arbetar för att bolag som Autlook AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Autlook AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva medicinsk konsult- och utbildnings- verksamhet, handel med och förvaltning av aktier och värde- papper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Samt management- och affärsutvecklingstjänster

Firmatecknare för Autlook AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hulthén, Maj Elisabeth -Hulthén, Ulf Lennart Ordförande saknas..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Autlook AB och det är följande personer, Hulthén, Maj Elisabeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hulthén, Ulf Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hulthén Nesci, Ingela Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Autlook AB är 556518-3463.