Bertlands Fastigheter AB

Skåne län

Information

556518-0881 är organisationsnummer för bolaget Bertlands Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bertlands Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Bertlands Fastigheter AB finns i.

Bertlands Fastigheter AB har varit registrerat sedan 1995-08-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bertlands Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-08-13.

Bertlands Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bertlands Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bertland, Annica Elisabeth -Bertland, Per-Eric Lennart

Vill ni komma i kontakt med Bertlands Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 040-265870 eller genom brev på följande adress:
Almlyckegränd 1, 217 74, Malmö

Föremålet för bolagets verksamhet är handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bertlands Fastigheter AB och det är Bertland, Annica Elisabeth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bertland, Per-Eric Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönhagen, Carina Marie som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordqvist, Nils Olof Torgny som är född 1945 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Revisor, Winblad, Peter Mikael som är född 1954 och har titeln RevisorResursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,