FörsäkringsRådet Kent Johansson AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och FörsäkringsRådet Kent Johansson AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och FörsäkringsRådet Kent Johansson AB är ett av dem. Statusen för FörsäkringsRådet Kent Johansson AB är att Bolaget är aktivt.

FörsäkringsRådet Kent Johansson AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-09-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som FörsäkringsRådet Kent Johansson AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäkringsförmedling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FörsäkringsRådet Kent Johansson AB inte är momsregistrerat.

Idag är FörsäkringsRådet Kent Johansson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med FörsäkringsRådet Kent Johansson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-982750.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med FörsäkringsRådet Kent Johansson AB är Gyllström, Margareta Helena som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyllström, Christopher Vilhelm som är född 1980 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Wahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor, .

FörsäkringsRådet Kent Johansson AB har 556517-1948 som sitt organisationsnummer.