Packex Fastighet AB

Skåne län

Information

Packex Fastighet AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Packex Fastighet AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Packex Fastighet AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Packex Fastighet AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Packex Fastighet AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lärkträdsg. 4, 213 63, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6714660.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Packex Fastighet AB Privat, ej börsnoterat.

Packex Fastighet AB har idag 556516-8498 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Packex Fastighet AB

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och aktier jämte därmed förenlig verksamhet.

I Packex Fastighet AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Fred Erling som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kerstin Maria som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lindstedt, Ingrid Ulrika som är född 1966 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .