Tjugonde Friskvård i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva företagshälsovård och friskvård samt därmed förenig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tjugonde Friskvård i Malmö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Tjugonde Friskvård i Malmö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1995-05-31 så skapades Tjugonde Friskvård i Malmö AB och bolaget är har F-skattsedel Tjugonde Friskvård i Malmö AB har haft det sedan 1997-01-01.

Tjugonde Friskvård i Malmö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556514-1719 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Tjugonde Friskvård i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tjugonde Friskvård i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 040-250550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tjugonde Friskvård i Malmö AB är Berg Kirkegaard, Majvor Helen som är född 1960 och har titeln VD, Berg Kirkegaard, Majvor Helen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Jonas Ingemar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .